7 Teknik Tulis Ayat Jualan si Penjual Simkad

Syukur Alhamdulillah..Ebook ini adalah susulan dari kejayaan ebook pertama dan kedua dari puak-puak penulis “The Toneexelerz-Writer” yang berjudul “Panduan Tarik 10 Prospek Setiap Bulan Tanpa Gagal” dan “Jerat Prospek Dengan Missed Call” yang terjual hampir 1000 unit!
3D Miss Call
3D Tanpa Gagal

Jika sebelum ini saya menyediakan panduan “tarik prospek dan jerat prospek” yang sedia ada di dalam senarai phone book anda, kali ini saya menghidangkan satu lagi strategi bagaimana memerangkap “prospek” sama ada dari kenalan kita atau orang luar. Teknik ini seperti menjerat pembaca yang ingin ‘pm’ anda, semuanya gara-gara ayat jualan anda yang sungguh menggoda para pembaca status anda di wall anda. .

Sebenarnya saya boleh bantu anda semua..

Adilkah saya kerana hanya saya sahaja yang boleh buat ayat power tetapi anda tidak? Jadi, saya tulislah ayat power ini sambil tunggu EURO 2016 yang dah mula malam tadi. Kalau anda baca ebook ini sekarang maknanya anda kena ingat yang ebook ini ditulis semasa EURO 2016 berlangsung tidak kira bila anda baca ebook ini. Mungkin 2018 or maybe EURO 2020

OK saya mohon sangat lepas baca ebook ni terus buat ye..INGAT pesan saya ni kalau anda tak mahu tolong diri sendiri so sapa lagi yang boleh bantu anda?

buat
bagaimana

Ebook ini membincangkan tentang cara tulis ayat iklan yang focus untuk menjual simkad sahaja tetapi anda boleh olah sendiri mengikut apa yang anda ingin promosikan di Facebook. .
7teknik
kenalpasti

Bila mereka hubungi / pm / whatsapp kita. Jangan terus menjual.

Sebaiknya, kita jadikan diri kita sebagai advisor / penasihat untuk dia buat keputusan yang betul dan bijak.
ikut
mulamula
7 Teknik Tulis Ayat Jualan si Penjual Simkad 2D

dan saya mohon sangat-sangat jika ebook ini bermanfaat harap anda letak testimoni ebook ini di wall anda sendiri dan tag saya.

Ini link facebook profile saya www.facebook.com/yazid18 (Yazid Daud) Testimoni anda akan dapat membantu orang lain untuk dapat ilmu seperti anda.

“BUAT SAMPAI JADI, JANGAN ANDA NANTI JANGAN ADA TAPI”


TESTIMONI
Aiman ChongJunior Centre Tone Excel
E-BOOK AYAT 7 TEKNIK MEMANG TERBAIK - Kepada tuan Yazid Daud saya ucapkan terima kasih kerana Buat E-BOOK AYAT 7 TEKNIK kerana E-BOOK itu memang BAGUS Untuk semua PENIAGA online, memang terbukti BERKESAN. Saya suggest kepada semua peniaga online tak kira peniaga tersebut jual minyak wangi, protien shake, baju budak-budak dan Apa sahaja yang anda jual, anda wajib BELI E-BOOK tersebut....
Talib MansorAgent Tone Excel
Alhamdulillah...selesai ulangkaji tips 7 Teknik Tulis Ayat Jualan hasil buah tangan dari Sifu Yazid Daud...Memang teknik yang awesome! Memang selama ni main tulis je ayat jualan tanpa kita : ❎Kenal pasti __________ kita? ❎Kenal pasti __________ apa mereka? ❎Kenal pasti __________ hari-hari? ❎Kenal pasti ______ mereka_______? ❎Teknik buat ________untuk mereka? Dan teknik ini boleh diguna pakai oleh apa sahaja bisnes kerana tips yang disampaikan ini mudah dan ringkas tapi perhh hasilnya..
Shah Cassia IIAuthorised at Stokis Toneexcel
akibat ikut sgt ebook TYD yg 7 Teknik Ayat Jualan tu... hari nie saya dapat close ‪#‎lagenius‬ 2 set dgn ‪#‎toneexcel‬ 1 agen baru. betullah... klu hari2 promosi tapi main bantai aje tak tahu teknik yg betul, buat penat hang aje. last2 meroyan bosan... so cuba buang EGO bodoh tu... hang beli ebook tu dan cuba ikut 7 teknik tu. Modal beli sekali jer bro.. tapi elmu hang blh guna sampai bila2 tak kisah apa bisnes pun... buka otak tu sikit !!!
Shahril AzrieAuthorised Dealer Toen Excel
Ebook yang patut semua peniaga miliki! Selama ni saya buat ayat jualan sesedap & sesuka hati saya, patut 'sale' kelaut? Setelah habis mentelaah, baru saya tahu sebenarnya Ebook 7 Teknik Ayat Jualan memberi saya kelebihan membuat ayat jualan secara Fokus walaupun saya 'zero'. Dan meningkatkan 'sale' pada channel yang betul. Dah nampakkan jalan penyelesaiannya?
coming-soon
coming-soon

SEBAHAGIAN BUKTI PEMBELIAN EBOOK 7 TEKNIK
payment 1
payment 2
payment 3
payment 4

 

BERAPA PELABURAN ILMU YANG ANDA KENA KELUARKAN UNTUK ANDA BERJAYA DALAM BISNES SIMKAD?

R̶M̶2̶5̶0̶  TIDAK !

R̶M̶1̶5̶0̶  BUKAN !

R̶M̶1̶0̶0̶  SALAH !

HANYA RM50 / UNIT

DAN ADA LAGI OFFER DI BAWAH INI

extra_bonus

 

JANGAN LUPA !

Masukkan kupon  7TEKNIK  untuk dapatkan DISKAUN RM10 

OFFER SEHINGGA DIBERITAHU

tawaran-tambahan

SELEPAS PEMBELIAN, ANDA AKAN DIJEMPUT MENJADI AGEN AFFILIATE KAMI DAN BOLEH MENJANA PENDAPATAN HINGGA RIBUAN RINGGIT SEBULAN HANYA DENGAN PROMOSIKAN LINK SEMUA PRODUK-PRODUK KAMI

GROUP SUPPORT FACEBOOK, TELEGRAM DAN VIDEO PANDUAN YANG LENGKAP DISEDIAKAN

video-agen

“Jangan takut labur untuk ilmu.

Dengan ilmu, kita akan menjadi lebih bijak dalam membuat sesuatu keputusan"

tyd